Se vores store udvalg af e-cigaretter & tilbehør

Om os

Om os

Damp Butikken

Butikken på Søborg hovedgade 139a har et stort udvalg af E-Cigaretter & tilbehør. Kom og prøv vores smagsbar på vores udvalg af Sundbygaard E-Væsker.

Damp Butikken

Damp Butikken blev etableret af en gruppe tidligere rygere og entusiastiske bruger af e-cigaretten. I 2013 blev e-cigaretten vores hobby efter den hjalp os med at kvitte de traditionelle cigaretter. Med tiden udviklede det sig til en forretningsplan, der handlede om at gøre det lettere og billigere for andre, at anskaffe sig de rette e-cig produkter. Drevet af vores begejstring for e-cigaretten, gav vi os til at fortælle andre om de mange fordele ved den samt hjælpe dem med at anskaffe de rette e-cig produkter og e-væsker. Med tiden fik vi et netværk af leverandører og dannede os et indtryk af markedet på godt og ondt. Vores erfaring skulle komme andre til gode. Med tiden førte det os til åbning af Damp Butikken ApS.

Udvikling

Til forskel fra dengang vi startede med at dampe, så er E-Cigaretten nu en stor industri i rivende udvikling. Der er konstant nye og innovative e-cig produkter og spændende e-væsker. Vi bestræber os fortsat på at anskaffe de bedste og mest prisdygtige produkter inden for e-cig verdenen.

Vi håber at vi kan hjælpe dig med at finde de e-cig produkter, der kan give dig en god damp oplevelse!